torstai 18. heinäkuuta 2013

Ei Karalahtea Jokereihin. Mitä tämä merkitsee?

Jokerit tiedotti hetki sitten, että Jere Karalahti ei tule pelaamaan ensi kaudella Jokereissa.
Sopimus Karalahden kanssa on ollut varmasti lähellä. Osa medioista uutisoi sen jopa varmana. Eilen illalla vielä Hjallis, Väänänen ja Karalahti olivat puhumassa Jokerifanien kanssa Jeren hankkimisesta.
Todennäköisesti Karalahti sai sopimuksen johonkin KHL-seuraan ja muussa tapauksessa olisi tullut Jokerihin. En usko, että Hjallis olisi ottanut sopimuksen pois pöydältä fanien reaktion takia. Hän halusi Karalahden, mutta ei vaan onnistunut saamaan häntä - ainakaan vielä täksi kaudeksi.
Tämä uutinen oli varmasti helpotus lähes kaikille Jokerit faneille, ja myös IFK-faneille. Itselleni myös.
Ei tämä silti pelkältä juhlalta tunnu. Karalahden tulo oli jo, niin varma, että hänet ajatteli osaksi ensi kauden Jokereita. Jeren tulemattomuuden myötä Jokereiden joukkue koki kovan kolauksen. Karalahti olisi ollut yksi sm-liigan parhaista pakeista. Mistä Hjallis nyt löytää Karalahdelle korvaajaan, joka on lähellekkään hänen tasoaan?
Vai tarvitseeko Jokerit edes enää pakkia? Ainakin Hjallis oli sanonut, että pakki hankitaan. Sillä hän varmaan tarkoitti Jereä. Mielestäni Jokereilla on jo nyt kova puolustus SM-liigaan ja useampi oma junnu joka on valmis pelaamaan liigassa. Joten mielestäni pakkia ei tarvitse väkisin hankkia, ellei löydy jotain joka olisi KHL-tasoa ja kiinnitettäisiin useammaksi kaudeksi. Sellaisen toki ehtii löytää myöhemminkin. Uskon siis, että Jokerit lähtevät näillä pakeilla kauteen.
Karalahden tulon myötä paikalliskamppailut olisi olleet ensi kaudella vielä kuumempia ja kiinnostavampia. Tavallaan sääli, ettei näitä nyt päästäkkään näkemään. Karalahti olisi varmasti tuonut jokaiseen kauden peliin lisämaustetta, hyvässä ja pahassa - varmaan enemmän pahassa.
Loppujen lopuksi mietityttää mitkä fiilikset ovat tällä hetkellä sillä HIFK-fanilla joka poltti Karalahti paitansa ja latasi videon youtubeen. Kaduttaakohan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti